Lähde:Youtube

LÄHDEFirebox

Tee omat viskikeksit – nyt on mukavia välipaloja juhliin!

Viski on monen lempparialkoholi. Toiset juovat sitä mielellään sellaisenaan ja toiset esimerkiksi kokikseen sekoitettuna. Olemme jopa nähneet viskistä valmistettua hilloa! Tällä kertaa Firebox on kuitenkin keksinyt viskikeksit – tässä vasta sitä jotain tyttöjen (ja poikien) iltaan.

Firebox on sivusto, jonka kautta voit tilata itsellesi vaikka minkälaisia hassuja asioita. Sivustolla on esimerkiksi ”yksisarvisen kakkaa”, jotka ovat värikkäitä vaahtokarkkeja. Näemme myös kuuluisaa viskihilloa ja viskisuklaata ynnä muuta.


Tässä alla näemme kuitenkin viskikeksejä. Tästä yhdestä noin 12 euroa maksavasta purkista löydät ainekset 10-12 keksin valmistamiseen. Valmistamisessa menee vain noin 15 minuuttia ja parasta kaikessa on se, että sinun tulee vain lisätä oma suosikki viskisi. Oli se sitten Jack Daniels tai jotain muuta, niin lorauta mukaan suosikkiasi ja keksit ovat valmiita.

Nämä keksit ovat takuulla vuoden 2019 paras keksintö! Keksit ovat sivuston mukaan pehmeitä ja maukkaita. Vesi nousee kielelle!

Tällaiset keksit sopivat erinomaisesti mukaan tyttöjen iltaan ja aikuisten juhliin. Kelpaisiko sinun viikonloppuun?

Osallistu keskusteluun