Lähde:Youtube


Tarantelilla koristeltu burgeri valloittaa Pohjois-Carolinassa – söisitkö?

Uudet ruokatrendit valloittavat ympäri maailmaa. Ruoan kanssa voi käyttää omaa mielikuvitustaan ja kokeilla uusia reseptejä jatkuvasti. Jopa huippukokit kokeilevat uusia reseptejä aina silloin tällöin. Tällä kertaa eksoottinen kokeilu on tarantula.

Monissa maissa kummallisten lihojen ja jopa hyönteisten syöminen on tavallista. Pohjolassa kuitenkaan emme ehkä ihan heti laittaisi lautasellemme hämähäkkiä – ainakaan vapaaehtoisesti. Tällä kertaa Pohjois-Carolinan Bull City Burger and Breweryssä tarjoillaan $30 maksava hampurilainen, jonka päältä löytyy grillattu taranteli.


Tämä on osa ravintolan eksoottisen lihan viikkoa, jolloin he tarjoilevat asiakkailleen lihaa aina käärmeen ja alligaattorin lihasta hämähäkkeihin. Ravintola on kuitenkin ostanut vain 18 hämähäkkiä, joten saadakseen maistaa moista herkkua, asiakkaan tulee voittaa hämähäkki arpajaisissa.

Tämä kokeilu on herättänyt vaikka minkälaisia mielipiteitä sosiaalisessa mediassa. Toiset ovat innoissaan ja haluavat kokeilla sitä, kun taas toisia moinen ällöttää. Tarantelin syöminen on joissain maissa normaalia jokapäiväistä ateriaa, joten tästä voi varmastikin olla montaa mieltä.

Maistaisitko sinä hämähäkkiä?

Osallistu keskusteluun