Tasan eivät käy onnenlahjat – näin tällä kertaa.

Moni on varmasti tottunut tekemään töitä kahdeksan tuntia joka arkipäivä, mutta palkan tullessa tilille, se tuntuu myös sulavan välittömästi muualle joko laskuihin tai muihin ostoksiin pakollisten kuukausittaisten kulujen ohessa.

Samaan aikaan, kun moni pähkäilee, mihin käyttäisi rahojaan, jotka on ansainnut kovalla uurastuksella, nainen nimeltä Jessica Gould tienaa elantonsa kuvaamalla jalkojaan ja jakamalla kuviaan Instagramissa.


Moni voisi sanoa, että miten kyseisellä voi tienata rahaa, mutta koska elämme vuotta 2017, kaikki tuntuu yhä olevan mahdollista.

Ontariossa Kanadassa asuva Gould ottaa kuvia jaloistaan eri asennoissa, jonka jälkeen hän jakaa kuvat Instagram-tilillään, jossa hänellä on seuraajia 12 400 kappaletta. Kuvien jakaminen tuo Gouldille vuodessa tienestejä noin 70 000 dollari eli noin 60 000 euroa.

Gould kertoo päätyneensä valitsemalleen ”uralle” hieman vahingossa. Hän etsi itselleen harrastusta, jolla saisi sisältöä elämäänsä. Etsinnöissä tuli vastaan paikallinen työ, jossa otettiin kuvia jaloista jalkafetissistä kiinnostuneille.

Hän alkoi miettimään, voisiko joku olla kiinnostunut myös hänen jaloistaan. Näin ollen hän alkoi ottamaan jaloistaan kuvia ja jakamaan niitä Instagramissa. Yhtäkkiä hän huomasi, että hän oli osunut todelliseen kultakaivokseen.


Tämä nainen tienaa 70 000 dollaria vuodessa jaloillaan – toisilla on helpompaa?

Late -

Osallistu keskusteluun