Lähde:Youtube


Tällä kissalla on hyvin kummallisia vaatimuksia – valmistaudu palvelemaan häntä!

Kissat ovat kummallisia ja ne todellakin ovat koko talon kingejä. Ne odottavat aina palvelua ihmisiltä. Tämä venäläinen Bruno -kissa on kuitenkin vienyt palvelun askeleen edelle. Onkohan se ollut edellisessä elämässään jonkin asteen kuninkaallinen kenties?

Eläinsuojat tapaavat mitä hassuimpia eläimiä. Tämä harmaa kissa on tällä hetkellä eläinsuojassa odottamassa koko elämän omistajaansa. Sillä on kuitenkin niin kummallisia vaatimuksia, että voi mennä hetki, ennen kuin se löytää itselleen sopivan omistajan – tai siis alaisen.


Bruno nimittäin on hyvin vaativa. Se leikkii vain ja ainoastaan yhdellä höyhenlelullaan, ja mikään muu ei kelpaa. Bruno myös vaatii rapsutuksia syödessään, tai muuten se ei syö ollenkaan. Vettä hän ei voi juoda samassa huoneessa, kuin missä hänen ruokansa on, vaa vesikuppi tulee olla jossakin muussa talon huoneessa. Tämän lisäksi Bruno juttelee ja paljon!

Haluaisitko itsellesi tällaisen kissan – tai siis kuninkaan? Tämän kaverin palvelemiseen meneekin sitten helposti jo koko päivä!

Osallistu keskusteluun