Lähde:Youtube

LÄHDEBore

Saharassa satoi lunta ensimmäistä kertaa 40 vuoteen!

Tällä hetkellä maailmaa koettelevat kummalliset sääolosuhteet, kun Australiassa on niin kuuma, että tiet jäätyvät ja Amerikassa niin kylmä, että osavaltioissa julistetaan hätätiloja. Tällä kertaa kummallinen sää on yltänyt Saharan autiomaahan, jossa on uskomattoman kuuma päivisin. 

Tässä näemme pari kuvaa Saharan autiomaasta, jossa on satanyt lunta ensimmäistä kertaa 40 vuoteen. Vaikka autiomaassa voi olla iltaisin hyvinkin kylmä ja joskus jopa pakkasta, tällainen lumisade, joka peittää hiekkadyynit, on kuitenkin erittäin harvinaista. Nämä kuvat ovat kylästä nimeltään Ain Sefra.


Ain Sefra  sijoittuu Sarahan pohjoisosaan ja se tunnetaan nimellä ”Portti Autiomaahan.” Se on noin kilometrin meren pinna yläpuolella ja sen ympärillä nähdään Atlas vuoret. Vaikak kylmä ei ole uusi tuttavuus tällä alueella, tällainen lumisade on kuitenkin hyvin harvinaista herkkua.

Karim Bouchetata on Algerialainen valokuvaaja, joka sai ikuistettua nämä upeat dyynit valkoisen lumen peittäminä. Vaikka lumi on Suomalaisille tuttua huttua, nämä kuvat saavat sinutkin taatusti ihastelemaan.

Katso kuvat ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun