Lähde:Youtube


Rekkakuskin ehto liftareille

Rekkakuski, jolla on kanalasti kyydissä sekä papukaija hytissä ajelee rauhassa tietä pitkin kun hän näkee aivan pirun hyvän näköisen naisliftarin ja muutenkin viimesen päälle pukeutuneen. Rekkakuski ajattelee mielessään, että nyt olisi kyydin hinnalla mahdollisuus saada hieman tavaraa ja ajattelee kysyä liftarilta olisiko tämä mahdollisuus olemassa.

Rekkakuski pysähtyy liftarin kohdalle ja sanoo suoraan, että kyytin saa jos antaa pillua. No, nainen ei tähän järjestelyyn suostu ja rekkakuski tokaisee, että ei pillua – ei kyytiä.


Rekkakuski lähtee jatkamaan matkaa kun tulee seuraava naisliftari. Sama homma toistuu ja rekkakuski sanoo taas ei pillua ei kyytiä. Rekkakuskin jatkaessa ajelua tulee kolmas liftari ja rekkakuski ehdottaa samaa järjestelyä, johon nainen vastaa yllättäen, että kyllä hän pillua antaa, jos vain pääsee kyytiin.

Nainen sanoo rekkakuskille että papukaija pitää hommien ajaksi pistää pois hytistä, muuten ei hommasta tule mitään. Rekkakuskin tuumattua asiaa hetken, päätti hän että papukaijahan pistetään lastin sekaan siksi aikaa että hommat on hoidettu.

Nainen kampeaaa itsensä kyytiin ja pari hoitaa hommat alta pois, jonka jälkeen lähdetään jatkamaan matkaa. Rekkakuskin ajettua, jonkin matkaa ilmestyi taustapeiliin poliisi pysäytysvalo päällä. Rekkakuski pysäyttää ja poliisi ilmestyy oven viereen.

Rekkakuski kysyy, että mitä on tehnyt kun mielestään on ajanut aivan rajoitusten mukaan. Poliisi vastaa: Et sä ny mitään oo tehny. Kunhan ajattelin, että ootko huomannu että sulla on lastin kyytis papukaija, joka huutaa matkalla: Ei pillua, Ei kyytiä ja nakkelee kanoja pihalle

Osallistu keskusteluun