Lähde:Youtube

LÄHDEOzzyman

Poliisi tutkii hieman erikoisempaa tapausta – tässä kerhossa ei kovin moni ole

Kymppikerhossakin on enemmän sakkia!

Kymppikerho tunnetaan maailmanlaajuisesti siitä, että kaksi henkilöä harrastavat lentokoneessa seksiä sen ollessa ilmassa vähintään 10 000 metrissä. Tällä kertaa ei kuitenkaan ole kyse tästä kerhosta, vaan aivan toisesta kerhosta, jossa on huomattavasti vähemmän jäseniä.

Otsikoihin on nimittäin noussut tapaus, jossa miehen ja naisen epäillään harrastaneen seksiä Egyptissä pyramidin huipulla. Toinen osapuoli epäillyistä on tanskalainen Andreas Hvid, joka jakaa kuviaan muun muassa Instagramissa.


Instagramissa hänellä on seuraajia yli 40 000 kappaletta, jossa hän myös kertoo Instagram-tilinsä keskittyvän kaupunkiympäristön tutkimiseen, alastomaan taiteeseen sekä matkustamiseen.

Pyramidin huipulla otettu kuva, jossa Hvid harrastaa seksiä, on päätynyt myös viranomaisten haltuun, jotka ovat aloittaneet tapauksesta tutkinnat. Vielä ei ole täysin varmaa, harrastiko Hvid oikeasti huipulla seksiä vai oliko kuva jopa muokattu Photoshopilla.

Egyptin antiikkineuvoston johtaja Mostafa al-Waziri epäilee ja uskoo vahvasti, että Hvidin jakama kuva on kuvankäsittelyohjelman tulosta.

Olipa kuva sitten aito tai muokattu, on se herättänyt mielipiteitä jakavia tunteita. Osa ihmisistä on sitä mieltä, että tempaus oli upea ja mahtava, kun toiset taas eivät voi ymmärtää vastaavanlaista häpäisyä.

Osallistu keskusteluun