Voisihan tämä hieman ärsyttää?

Oikeuteen päätyy toisinaan hyvin eriskummallisia asioita käsiteltäväksi. Tällä kertaa Kanadassa Forest Hillissä Torontossa perhe haastoi naapurinsa oikeuteen, koska naapuri kopioi asuntonsa julkisivun kanssa perheen asuntoa.

Maailmassa on monia hyvin samannäköisiä taloja, mutta joukkoon mahtuu myös hieman persoonallisempiakin julkisivuja. Mikäli naapurin taloon alkaa tulemaan tismalleen samanlaisia persoonallisia elementtejä, on kyse hyvin todennäköisesti kopioimisesta.


Tätä mieltä ainakin oli torontolaisperheen Jason ja Jodi Chapnick, jotka haastoivat naapurinsa Barbara Annin ja Eric Kirshenblattin oikeuteen. He vaativat oikeudessa korvauksia 2,5 miljoonan dollarin eli noin 2,1 miljoonan euron edestä. Rahavaatimuksien lisäksi Chapnickit vaativat naapureitaan uusimaan julkisivunsa.

Vaikka oikeuteen haastaminen saattaakin kuulostaa oudolta, on sillä varmasti myös puolensa. Chapnickien talo oli nimittäin omakotitaloalueen yksi tunnetuimmista taloista, mutta nyt kun niitä on kaksi, on heidän talonsa arvo laskenut.

1. Yhdennäköisyyttä löytyy roimasti.


Perhe haastoi naapurit oikeuteen – kopioivat talon julkisivua liikaa

Late -

Osallistu keskusteluun