Lähde:Youtube


Pelkäätkö kolmatta maailmansotaa – tässä bunkkerissa olisit turvassa

Normaali lottovoitto ei riitä tämän bunkkerin kustannuksiin.

Eri medioista saamme jatkuvasti lukea maailman levottomuuksista ja toiset uutiset saavat meidät hyvin huolestuneiksi. Aina, kun maat puhuvat ydinpommien käytöstä, mennään jonkinlaisen rajan yli.

Toiset meistä saattavat pelätä kolmannen maailmansodan syttymistä. Tästä syystä Savannahissa Georgian osavaltiossa Yhdysvalloissa on myynnissä bunkkeri, jossa voit pelastaa nahkasi.

Kyseinen bunkkeri maksaa 11 miljoonaa puntaa eli noin 13 miljoonaa euroa. Sen seinien paksuus on noin metrin luokkaa ja sisätiloista löytyy muun muassa ilmanottojärjestelmä, ensiapuhuone, puhdistus suihkut ja noin 100 000 euron videovalvontajärjestelmä.

- ILMOITUS -


Maan alla sijaitsevan bunkkerin pitäisi kestää 20 kilotonnin ydinräjädys ja lisäksi bunkkerissa voisi selviytyä luonnonkatastrofeilta ja terrori-iskuilta.

Bunkkeri on alunperin valmistunut vuonna 1969, mutta siihen on tehty kattava remontti vuonna 2012. Tilaa bunkkerissa on melkoisesti, sillä neliöitä siinä on noin 1300, joihin kuuluu muun muassa keittiö, makuuhuoneita, ruokasali, olohuone ja kylpyhuoneita.

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun