Lähde:Youtube


Pariskunnasta otettiin valokuva yhdessä 11 vuotta ennen, kuin he tapasivat – uskomaton tarina!

Käydessään läpi vanhoja valokuviaan, herra Ye ja rouva Xue Chengdusta, Kiinasta, tekivät uskomattoman löydön. Vuonna 2000, 11 vuotta ennen kuin he tapasivat, heistä oli otettu kuva yhtä aikaa – samassa paikassa, samaan aikaan. 

Tämä ei ehkä vaikuta suurelta ihmeeltä, mutta kun otetaan huomioon, että Kiinassa asuu yli miljardi ihmistä, eikä tämä ollut mikään pieni kyläpahanen, se saa karvat niskassa nousemaan pystyyn. Tämä valokuva otettiin suuressa Qingdaon kaupungissa. Tällainen mahdollisuus on hyvin, hyvin pieni.


11 vuotta valokuvan ottamisen jälkeen, tämä pariskunta tapasi toisensa Chengdussa, he menivät naimisiin ja saivat lapsia. ”Kuulin hänen sanoneen, että hän kävi Quingdaossa silloin, kun minäkin olin siellä. Hän oli ottanut kuvan May Fourth Squarella. Emme tienneet, että olimme molemmat päätyneet samaan kuvaan, ennen kuin näimme kuvat uudestaan. Kun näin kuvat, sain kylmiä väreitä.”

On kummallista ja hyvin epätodennäköistä, että he olisivat samassa paikassa samaan aikaan ennen tapaamistaan, mutta mikä tekee siitä vielä epätodennäköisempää on se, että he molemmat päätyivät samaan kuvaan!

Katso kuvat alta!

Osallistu keskusteluun