Lähde:Youtube


Ovatko nämä kengät pinkki/valkoiset vai harmaa/siniset?

Muistatko parin vuoden takaisen mekkoepisodin, jossa ihmiset keskustelivat siitä, oliko mekko kulta-musta vai jotain muuta? Kyllä, nyt tämä kinastelun aihe on tullut takaisin -lenkkareiden muodossa. 

Jokin aikaa sitten tapeltiin mekon lisäksi toisestakin väriongelmasta, nimittäin lipastosta. Lipasto oli sini-harmaa, mutta se oli saatu näyttämään pinkki-valkoiselta. Nyt käsittelyssä ovat kengät. Ovatko nämä kengät siis pinkit valkoisilla nauhoilla varustettuna, vai harmaat sinisillä nauhoilla varustettuna?


Twitterissä levinnyt kuva tässä kuvassa näkyvästä lenkkarista on vetänyt puoleensa huiman määrän kommentteja ja se on aloittanut jo pienen riidan poikasen. Monet väittävät näkevänsä tämän kengän aivan toisen värisenä, kuin mitä se on. Tämä filtteritaide kuitenkin puretaan täysin osiin, ja totuus paljastuu.

Tämän kuvan käsittelyssä on käytetty hyvin yksinkertaista filtteriä, mikä saa kengän näyttämään aivan väärän väriseltä. Minkä väriseltä tämä popo sinun mielestäsi näyttää? Pinkiltä ja valkoiselta vai harmaalta ja siniseltä? Oikea vastaus on…

Pinkki ja valkoinen.

Jaa kavereille ja katso, kuinka moni arvaa oikein!

Osallistu keskusteluun