Lähde:Youtube


Onko tämä mies maailman onnellisimmassa vai huonoimmassa asemassa? – Päätä sinä

Tämä on aivan kuin jostain aikuisviihde-elokuvasta?

Maailmassa on monia fetissejä, joista osa on hyvin erikoisia. Yksi ehkä tavallisimmista mieltymyksistä makuukammarin puolella on, että pääsisi harrastamaan seksiä kaksosten kanssa samaan aikaan. Kyseinen mieltymys on varmasti myös miesten mielen lisäksi mielessä naisillakin.

Tällä kertaa kaksoset ja heidän yhteinen miehensä ovat valmiita menemään pidemmälle ja kyse ei edes ole pelkästä fetissistä, vaan pelkästä rakkaudesta.


Ben Byrne on mies, joka seurustelee kaksosten Anna ja Lucy DeCinquen kanssa. Heidän tulevaisuuden suunnitelmissa on, että Ben saattaa heidät molemmat raskaaksi ja vieläpä samaan aikaan.

Vaikka kokonaisuus saattaa helposti kuulostaa siltä, että kaksosten vanhemmat eivät olisi asiasta kovinkaan mielissään, on asian laita kuitenkin toisin. Kaksosten äiti on nimittäin erittäin innoissaan siitä, että raskaaksi saattaminen tapahtuu samanaikaisesti.

Alta voit katsoa kuvan kaksosista sekä heidän innoissaan olevasta äidistä. Eipä mitä ilmeisimmin sitten muuta kuin tuumasta toimeen.

 

Osallistu keskusteluun