Lähde:Youtube


Olipa kerran kaveri joka oli menossa firman juhliin

Olipa kerran kaveri joka oli menossa firman juhliin. Hänellä oli vain hiukan huonoja kokemuksia niistä juhlista. Yleensä tuli juotua hiukan liikaa, haukuttua enemmän tai vähemmän pomoa ja muita esimiehiä ja sitten vielä pikaromasseja ja muita sekoiluja niin että jälkeenpäin oli aina enemmän tai vähemmän morkkis.

Tällä kertaa kaveri ajatteli että menee autolla ja ottaa vain pari kaljaa ja sitten tulee hyvässä kunnossa kotiin. No juhlat alkoivat ja kaveri seurusteli tuoppi kourassa sujuvasti kollegojen kanssa.

Kello tuli yhdeksän ja kaveri ajatteli.. ’jos mä nyt yhden vielä…’ kello kymmenen …’no kyll mä viel yhden voin ottaa..’ näin jatkui kello yhteen saakka kunnes kaveri melkoisessa hiprakassa totesi että nyt on parempi mennä kotiin ennen kuin menee rähinän puolelle.

- ILMOITUS -


Siitä sitten parkkipaikalle ja kun asui kilometrin päässä niin ajatteli että…’kyllähän mä voin näin lyhyen matkan ajaa…’ Rattiin päästyään matkaan ja eiku seuraavan mutkan takana poliisi puhalluttamassa. Poliisi pysäytti, puhallutti ja ajokortti, rekisteriote jne. Kaveri kiros mielessään huonoa tuuriaan kun yhtäkkiä poliisiradio särähti…pankkiryöstö keskustassa, kaikki yksiköt paikalle..!!!

Kauhea avohässäkkä ja kaveri siinä hyppäs rattiin ja äkkiä kotiin, auto talliin ja nukkumaan. Heräsi siihen kun ovelle koputetaan. ”herätys Virtanen!!, täällä poliisi, olette ajelleet humalapäissänne!”

Siihen kaveri ”En ole, olen ollut nukkumassa koko yön, vai mitä vaimo?” samalla tökäten vaimon kylkeen. ”On se, on se!” virkoi vaimo. Toinen poliiseista aukaisee autotallin oven ja huutaa…”On se sama mies! Täällä on meidän auto!!”

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun