Lähde:Youtube

LÄHDEFirebox

Nyt saat alkoholia leivän päälle – hillossa viskiä, giniä ja olutta!

Tämä vuosikymmen näyttää olleen keksintöjä keksintöjen perään. Eikä loppua näy! Olemme nähneet jo muutamia hyvin mielenkiintoisia keksintöjä Firebox -sivustolta, ja tapasimmekin jo niistä muutamia.

Olemme nähneet esimerkiksi yksisarvisen kakkaa (eli vaahtokarkkeja) sekä oman naaman kokoisia tikkareita, jotka olivat molemmat peräisin Firebox -sivustolta. Tältä sivustolta löytyykin tosiaan jos jonkinlaista hauskaa tavaraa ja turhaketta. Tällä kertaa alkoholin, etenkin viskin, ginin ja oluen, ystävät yllättyvät positiivisesti.


Saatavilla on nimittäin levitettävää viskiä ja muuta alkoholia. Tämä marmelaadiseos sisältää oikeaa alkoholia, ja sitä voi levittää paahtoleivälle tai minkä tahansa muun välipalan päälle. Tämä marmeladipurkki maksaa hieman reilu 11 euroa, ja on saatavilla viskinä, gininä ja oluena. Tässä on siis todellakin mitä maukkain yllätys ystävälle, jolla on jo kaikkea.

Harmi on se, ettei tätä saa toimitettua vielä Fireboxista Suomeen. Eli nyt soittamaan ulkomaalaisille kavereille ja postitukset peliin!

Olisikin mielenkiintoista kokeilla, miltä tällainen alkoholipitoinen marmeladi oikein maistuu. Jaa kaverille, joka tarvitsisi tällaisen!

Osallistu keskusteluun