Lähde:Youtube


Nainen nukahti konsertissa – herasi kiljuen!

Meillä kaikilla on ollut niitä hetkiä, kun olemme olleet aivan liian väsyneitä pysymään hereillä. Se on tosin hieman kiusallista, jos tällainen tilanne pääsee tapahtumaan oppitunnilla, elokuvissa… tai konsertissa. 

Klassinen musiikki on kuin viini: sitä pitää kokea usein, ennen kuin siihen osaa kehittää hyvän korvan (tai makunystyrät) ja sitä voi oikeasti arvostaa. Tämän videon nainen ilmeisesti ei ole vielä ihan siellä asti.

The North State Symphony Orchestra soittivat Cascade Theatressa Kaliforniassa, USA:ssa, kun kesken Igor Stravinskyn “Tulilinnun” he kokivat mielenkiintoisen keskeytyksen. Katsomossa ollut nainen oli ilmeisesti nukahtanut kesken konsertin hiljaisemman vaiheen. Hänet kuitenkin herätti Tulilinnun rummut, jolloin hän päästi pelästyneen kiljahduksen hypähtäessään hereille. Soittajat jatkoivat soittamista keskeytyksettä, tosin eivät ilman virnistyksiä ja naurunpyrskähdyksiä. Katsomossakin kikateltiin hieman.

- ILMOITUS -


Ollaanpas nyt rehellisiä, näitä on sattunut meille kaikille ihan taatusti. Ainakin naisella on konsertissa nukkuessaan ollut mukava taustamusiikki. Tässähän nukkuu kuin kuningas (tai kuningatar)!

Katso video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun