Lähde:Youtube


Nainen sai kiellon laulaa kotonaan – kuulosti aivan hukkuvalta kissalta

Kun naapurit eivät kestäneet kuunnella.

Maailmassa on paljon ihmisiä, jotka osaavat laulaa, mutta tietenkin myös heitä, joiden laulu kuulostaa suoraan sanottuna hirveältä. Kuulostipa se kuinka kamalalta tahansa, moni tekee sitä esimerkiksi suihkussa, auton ratissa tai vähintäänkin humalassa.

Heather Webb on 48-vuotias nainen Britanniasta, jonka laulamiset on luultavasti ainakin hetkeksi laulettu. Norwichissa asuva nainen onnistui saamaan itselleen kiellon laulamiseen, kun hänen naapurinsa valittivat siitä.


Hänellä oli tapana kuunnella asunnossaan kovaa musiikkia ja laulaa siihen päälle. Naapureiden mukaan naisen ääni ei kuulostanut kovinkaan hyvältä, sillä se toi heille mieleen hukkuvan kissan rääkymisen.

Kiellon saamisen eteen tehty työ alkoi jo vuonna 2014, kun muut asukkaat valittivat viranomaisille kamalasta laulusta. Tuolloin Webb sai vain kirjallisen varoituksen ja kehoituksen lopettaa naapureita häiritsevän toimintansa.

Webb ei kuitenkaan välittänyt varoituksesta, vaan jatkoi toimintaansa. Vuonna 2016 naapurit valittivat uudestaan, mutta laulu ei loppunut. Tämän jälkeen naapurit alkoivat nauhoittaa äänitteitä naapurin ”laulamisesta” ja asian puiminen siirtyi hiljattain oikeuden eteen.

Tällä hetkellä Webb on pidätettynä.

Osallistu keskusteluun