Lähde:Youtube


Nainen pysäytettiin passintarkastuksessa, sillä häntä ei uskottu ikäisekseen. Arvaisitko iän?

Suosittu Ukranialainen laulaja pysäytettiin hiljattain lentokentän passintarkastuksessa, kun virkailijat eivät uskoneet hänen olevan ikäisensä. 

Natalie Dzenkiv, joka esiintyy bändissä Lama, oli palaamassa lomaltaan Turkista, kun hänet vietiin pieneen huoneeseen lentokentällä kuulusteltavaksi. Mutta ei siksi, että hänen matkadokumenteissaan olisi ollut mitään vialla. Virkailijat vain eivät uskoneet, että nuoren oloinen Natalie on passin mukaan 41-vuotias, vaan luulivat tämän käyttävän jonkun toisen passia.


Natalie sanoo, että he luulivat hänen olevan 21-vuotias, ja käyttävän vanhemman naisen passia. ”Kun kuulin syyn tähän pidätykseen, aloin nauraa”, Natalie sanoo, ”olen tottunut kehuihin, mutta en uskonut sen jotavan tähän.”

Se on kohteliaisuus, mutta tähän pisteeseen meneminen saattaa jo ottaa korvien väliin. Natalie ei onnistunut todistamaan, että oli oikeasti 41-vuotias, ja hänet päästettiin jatkamaan matkaa vasta sitten, kun muutama ihminen tunnisti naisen ja tuli pyytämään nimikirjoitusta.

Katso kuvat alta! Ei hän aivan 41-vuotiaalta näytä, joten emme voi kovin suutuksissamme olla lentokentän viranomaisille. Mikähän hänen salaisuutensa on?

Osallistu keskusteluun