Lähde:Youtube

LÄHDEUPI

Nainen oli heittämässä pois vanhoja pehmonalleja – seasta löytyikin suloinen yllätys

Onneksi huomasi ajoissa.

Monelle ihmisille kertyy vuosien saatossa kotiinsa tai varastoonsa paljon turhia tuotteita, joita ei enää tarvitse. Tästä syystä omia nurkkiaan onkin hyvä toisinaan koluta läpi. Turhat tavarat voi aina kierrättää, antaa pois tai myydä hyvään hintaan.

Woldinghamissa Britanniassa nainen oli siivoamassa autotalliaan ja oli tullut muun muassa siihen tulokseen, että vanhat pehmonallet saivat luvan lähteä pölyttymästä autotallin nurkasta.


Kesken siivousurakkansa nainen kuitenkin kiinnitti yhtäkkiä huomiota suureen pahvilaatikkoon, joka oli täynnä pois heitettäviä pehmonalleja. Kyseisessä laatikossa nimittäin tuntui olevan liikettä.

Nainen päätti tarkistaa pahvilaatikon lähemmin, josta paljastuikin lelujen keskeltä ystävällisin oloinen kadulta tullut fretti. Nainen päätti ilmoittaa löydöksestään paikalliseen eläinlääkäriin, jonne se vietiin tutkittavaksi.

Fretti ristittiin Honeyksi ja sen epäillään päätyneen pehmolelujen sekaan etsiessään itselleen lämmintä paikkaa. Toistaiseksi ei ole selvillä, oli Honey karannut vai hylätty. Sillä ei kuitenkaan ole mikrosirua, josta sen omistajat olisi saatu selville. Fretti oli löydettäessä hieman aliravittu, mutta muuten se oli hyvässä kunnossa.

Fretti nimeltä Honey

Osallistu keskusteluun