Lähde:Youtube


Nainen ei ollut leikannut hiuksiaan 30 vuoteen – katso uskomaton muodonmuutos!

Jo muutamaan otteeseen olemme nähneet ja kuulleet tarinoita sekä miehistä että naisista, jotka eivät olleet leikanneet hiuksiaan moneen vuosikymmeneen. Tämä videolla tapaamamme nainen, Holly, ei ollut leikannut hiuksiaan 30 vuoteen. Nyt hän oli kuitenkin monissa naimisiin ja halusi uuden lookin.

Hollyn isä oli sanonut hänelle vuosia sitten, että nainen on kaunis, kun hänellä on pitkät hiukset. Joten Holly oli kasvattanut hiuksiaan jopa 30 vuotta. Hiukset olivat kuivat, muodottomat ja kaksiväriset. Holly päätti kuitenkin mennä erääseen floridalaiseen salonkiin saadakseen häitään varten uuden lookin.


Kaksi hiustaiteilijaa työskentelivät Hollyn hiusten parissa jopa 7 tuntia. He aloittivat kello 19:00 illalla ja lopettivat kello 02:00 aamulla. Vaikka muodonmuutos vei kauan, se oli todellakin kaiken vaivan arvoinen! Holly sai Instagramissa mielettömästi kommentteja ja kaikki pitävät hänen uudesta tyylikkäästä lookistaan. Hollyn hiuksista lähti noin puoli metriä pituutta ja hän sai kokonaan uuden värin.

Katso alla olevalta videolta, miltä Holly näyttää nyt! Ja jaa tietysti myös kavereille!

Osallistu keskusteluun