Lähde:Youtube


Nainen adoptoi koiran, mutta koirasta lähtevä haju sai hänet soittamaan poliisille.

Monet hyväsydämiset ihmiset adoptoivat koiria niiden ostamisen sijaan, mikä usein pelastaakin koiran hyvin huonolta kohtalolta. Pelastetut koirat ovat pelastajilleen myös monesti kovin kiitollisia. Tällä kertaa koiran adoptoija kirjaimellisesti pelasti koiran hengen.

Kellyllä oli jo ennestään koira nimeltä Brewster. Hän kuitenkin mietti toisen koiran adoptoimista hyvin pitkään. Hän oli etsinyt adoptoitavia koiria Facebookissa jo jonkin aikaa, kun hän huomasi ilmoituksen valkoisesta pitbullin sekoituksesta, Roccosta. Roccoa tarjosi adoptoitavaksi Roccon omistajan huonekaveri, ja adoptointimaksuna oli $50.


Kelly meni tapaamaan Roccoa ja rakastui täysin tähän ihanaan pieneen otukseen. Rocco oli niin valloittava, että Kelly otti Roccon mukaan saman tien, eikä kysellyt enempää syytä siihen, miksi Roccon omistaja ei ollut paikalla.

Ajaessaan kotia kohti Kelly haistoi kummallisen hajun, joka tuli Roccosta. Ensin hän ajatteli sen olevan kylvyn puute, mutta päätti kuitenkin tutkia asiaa lähemmin. Hän meni takapenkille ja otti Roccon liivin pois, jolloin sen alta paljastui jotain hirvittävää.

Roccon rinnassa oli 3 senttiä syvä haava, joka oli pahoin tulehtunut. Kelly vei Roccon eläinlääkäriin ja soitti poliisille.

Toivottavasti syyllinen jää kiinni! Ja onneksi Roccolla on nyt hyvä omistaja.

Osallistu keskusteluun