Ruoasta on hiljattain tehty taidetta. Etenkin Instagram ja Pinterest ovat täynnä mitä kauneimpia annoksia ja niitä ei voi olla ihastelematta!

Samira Kazan, AlphaFoodien perustaja, on vienyt ruokataiteen uudelle tasolle. Hänen Instagramissaan on nähtävillä mitä uskomattomimpia ruoka-annoksia kaikissa sateenkaaren väreissä. AplhaFoodie on kasvipohjaisiin ruokiin erikoistunut yritys, ja Samiran annoksissa onkin nähtävillä paljon marjoja, hedelmiä ja vihanneksia.


Samira luo tätä taidetta smoothieista ja muista aamupalalla ruokailtavista annoksista. Samira aloitti tämän kauneuden raketamisen pikkuhiljaa. Se alkoi sillä, että Samira kuvasi omia ruoka-annoksiaan ja jakoi kuvat Instagramissa. Hän on itse kuitenkin ”foodie” ja kuvailee ruokatottumuksiaan 80/20 periaatteella: 80 % ajasta hän ruokailee terveellisesti, ja 20 % ajasta hän laittaa lautaselleen mitä haluaa.

Nämä upeat taideteokset eivät siis syntyneet yhdessä tai kahdessakaan päivässä, vaan siihen meni Samiran mukaan noin 2 vuotta. Hän on mitä lahjakkain ruokataiteilija, ja näistä sopii ottaa oppia! Katso uskomattomat kuvat alta ja tägää foodie -kaveri! Tässähän tulee nälkä, kun näitä annoksia katselee!

#1.


Näin kauniita ruoka-annoksia et ole ikinä nähnytkään! Vesi nousee kielelle!

Christa -

Osallistu keskusteluun