Lähde:Youtube


Muuan mies oli matkalla Helsingistä Inariin

Muuan mies oli matkalla Helsingistä Inariin. Tampereen kohdalla miestä alkoi kumminkin roimasti väsyttää. Mies pysähtyi eräiselle parkkipaikalle, sammutti auton ja rupesi koisimaan. Vähän ajan kuluttua auton ikkunaan koputettiin.

Mies avasi ikkunan ja nainen seisoi ikkunan edessä. ”Mitä asiaa?” mies kysyi. ”sitä vaan, että paljonko kello on?” nainen vastasi. ”22.15” mies sanoi. Nainen kiitti ja lähti. Mies jatkoi rauhassa uniaan. Kuitenkin varttitunnin päästä miehen ikkunaan koputettiin taas. ”Niin?” Mies sanoi. Eräs rekkakuski oli pysähtynyt myös samaiselle parkkipaikalle. ”Tiedättekö mitä kello on?” kysyi rekkakuski. ”No se on jo puoli yksitoista”. ”Kiitti!” tokaisi rekkakuski ja painui tiehensä.


Mies sulki ikkunan ja toivoi, että saisi tällä kertaa unen päästä kiinni. Eipä mennyt aikaakaan kun ikkunaan taas koputettiin. ”No mitä nyt taas??” mies kysyi ärtyneenä. Hölkkääjä oli sattumoisin nähnyt miehen ja tuli kysymään kelloa. ”No se on kuule varttia vaille 11”. ”Selvä” sanoi hölkkääjä ja meni menojansa. Mies halusi nukkua rauhassa joten kaivoi autostaan palan paperia ja kynän jolla kirjoitti paperille: EN TIEDÄ PALJONKO KELLO ON! Mies pisti paperin ikkunalle näkyville.

Nyt mies rupesi hyvillä mielin koisimaan. Mutta ei aikaakaan kun miehen ikkunalle taas koputettiin. Mies avasi ikkunan ja huusi vihaisesti ”NO MITÄ HELVETTIÄ NYT!?” Partiolaistyttö seisoi ikkunan edessä ja tokaisi ”Kello on kohta 11”.

Osallistu keskusteluun