Lähde:Youtube


Mies yritti näpäyttää poliisia huonosta pysäköinnistä – poliisi kylmetti miehen arkistokuvalla

Ei mennyt aivan halutulla tavalla?

Ihmiset pysäköivät syystä tai toisesta päivittäin autoja huonosti eri paikkoihin. Se ärsyttää monia, sillä huonolla pysäköinnillä voidaan muun muassa viedä toisilta pysäköintitilaa, aiheuttaa kiperiä ongelmia hälytysajoneuvoille tai estää kulkureitti kansalaisilta.

Jos itse poliisi pysäköi poliisiauton väärin, halutaan tästä ottaa ilo irti ottamalla siitä kuva ja kenties jakamalla sitä sosiaalisessa mediassa. Näin tapahtuikin hiljattain Skotlannissa Dumfriessa, jossa paikallinen poliisi pysäköin hieman väärin.


Mies nimeltä Callum Smith sattui huomaamaan pysäköintivirheen ja otti siitä valokuva, jonka jälkeen hän jakoi kuvan paikallisen poliisin omilla Facebook -sivuilla.

Tapaus ei mennyt viraaliksi ennen kuin poliisi itse otti kuvaan kantaan julkaisemalla kuvan Callumin omasta pysäköinnistä noin viisi vuotta sitten.

Kuva, joka löytyi poliisin omista kuva-arkistoista, Callum on pysäköinyt auton vieden kaksi parkkiruutua, joista toinen sattuu olemaan vieläpä invapaikka. Kyseessä sattui olemaan vielä sama parkkipaikka niin poliisin kuin itse Callumin tilanteessa.

Tämän kuvan Callum latasi poliisien Facebook -sivuille:

…ja tällä kuvalla poliisi kuittaili Callumille hänen viiden vuoden takaisella pysäköintisuorituksellaan.

Osallistu keskusteluun