Lähde:Youtube


Miehen uskotaan olevan isä 102 lapselle – käynyt luovuttamassa spermaa hyvin aktiivisesti

Mies kertoo syyn teolleen.

Hollannissa useita sinkkuäitejä on varoitettu viime aikoina sperman luovuttajasta, joka on toiminut vastoin sääntöjä. Sääntöjen mukaan sperman luovuttaja allekirjoittaa sopimuksen, jonka mukaan ei saa luovuttaa spermaansa useammalla kuin yhdellä klinikalla.

Kyseistä sääntöä ei ole kuitenkaan mitä ilmeisimmin valvottu kovinkaan tarkasti, sillä toistaiseksi tuntematon mies on käynyt luovuttamassa siittiöitään 11 eri klinikalla ja hänen uskotaan olevan isä 102 lapselle.


Mies on kertonut Hollannin uutislehdelle, että hänen tarkoituksenaan ei ollut saada siitetyksi niin monta naista kuin mahdollista. Mies kertoo syyksi yksinkertaisesti sen, että halusi tehdä ihmisiä iloisiksi saadessaan lapsen ja sperman luovutus sai hänet tuntemaan itsensä hyödylliseksi.

Myös toisen miehen kerrotaan jääneen kiinni siitä, että on luovutellut siittiöitään hieman enemmän kuin ”laki sallii”. Hänen aiheuttamat vahinkonsa ovat tosin hieman pienemmät, sillä kyseisen miehen epäillään olevan isä vain kahdelle lapselle.

Hollannissa sperman luovutukseen liittyen on säädetty laki, jonka mukaan luovuttaja voi olla enimmillään 25 lapselle isä.

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun