Lähde:Youtube

LÄHDEMetro

Mehiläishoitaja löi vetoa – sattuu, mutta helppoa rahaa hänen mielestään

Lähtisitkö vastaavaan haasteeseen?

Vetoa voi lyödä lähes mistä tahansa ja näin monet myös tekevätkin. Perinteisen tuloksen lisäksi vetoa voi lyödä muun muassa erilaisista rohkeutta tai tyhmyyttä vaativista hulluista teoista ja haasteista.

Tällä kertaa mehiläishoitaja Jamie Granger päätti ottaa haasteen vastaan ja löi vetoa viidestä sadasta punnasta eli noin 540 eurosta. Haaste oli kaikessa yksinkertaisuudessaan sellainen, jossa Grangerin piti istua paljaalla takapuolella 30 sekuntia mehiläispesässä. Hänen työkaverinsa otti myös osaa haasteeseen, mutta onnistui istumaan pesän päällä vain 19 sekuntia.


Työkaverinsa jälkeen 27-vuotias Granger pudotti housunsa ja istui pesän päälle. Hän onnistui sietämään kipua 30 sekuntia ja näin ollen voitti haasteesta 540 euroa. Suorituksen jälkeen mieheltä kysyttiin sattuiko kyseinen teko, johon Granger vastasi, että se oli yhtä kivuliasta kuin sen kuvittelisi olevankin.

Vaikka Granger myöntää, että haaste oli varsin kivulias, kertoo hän myös sen, että se oli hänen helpoimmat ansaitsemansa rahat koskaan.

1. Näyttää kivuliaalta.

2. Ja sitä se myös oli.

3. 30 sekunnin jälkeen.

Osallistu keskusteluun