Lähde:Youtube


Lue hauskat uutiset täältä | Heinäkuu 2020 | Hauskimmat.net

Heinäkuun hauskoja uutisia

Vuosi 2020 ei ole lähtenyt rullaamaan parhaalla mahdollisella tavalla ja monesta meistä tuntuu varmasti siltä, että jokaisesta tuutista tulee vain tietoa koronasta, lomautuksista, sekä muista mieltä masentavista asioista. Kaiken lisäksi helteetkin ovat kadonneet jonnekin, eli kesätunnelmakin saattaa olla hieman hakusessa. 


Hätä ei kuitenkaan ole tämän näköinen, sillä me päätimme tehdä viikostasi paremman ja kertoa kolme mieltä piristävää ja hauskaa uutista, jotka saavat aivan varmasti hymyn huulillesi. 

Sen verran voidaan jo tässä vaiheessa paljastaa, että uutiset pitävät sisällään ihania nallekarhuja sekä värikkäitä ilmapalloja… osaatko jo aavistaa mistä on kyse? 

Karhu vailla iltapalaa

Kanadalaisessa Ontarion kaupungissa, turvakameraan tallentui 14.7.2020 jotain aivan ennennäkemätöntä. Villi mustakarhu nimittäin talsi muina miehinä sisälle Sean Atkinsonin kotiin. 

Turvakameran tallennuksesta näkee, kuinka karhu aukaisee kodin oven, joka ei sillä hetkellä ollut lukittuna ja kävelee sisään. Iltapalaa vailla oleva karhu koluaa pitsalaatikoita ja kun iltapalaa, eikä seuraa ole tarjolla, aukaisee karhu oven ja lähtee matkoihinsa. Kuka tietää, ehkä etsimään iltapalaa muualta tai kenties parempaa seuraa. 

Tässä onkin todella hyvä muistutus siitä, ettei roskia kannata jättää lojumaan mihinkään, vaan ne kuuluvat aina roskakoriin. Sean Atkinson kertookin, ettei heillä jätetä yhden yhtä roskaa enää lojumaan vaan kaikki menee suoraan roskapönttöön. 

Villieläinten hajuaisti on nimittäin niin tarkka, että he kyllä haistavat pienimmätkin pizzan muruset.

Karhujen kanssa tuttavuutta pääsee hieromaan hieman turvallisemminkin, sillä esimerkiksi useista nettipeleistä löytyy mesikämmenen mukaan teemattuja pelejä. Jos näistä haluaa lisätietoa, kannattaa tsekata Villen Vinkkien parhaat nettikasinot!

Mies pitää kolmea palloa tunnin ajan ilmassa Guinnesin ennätyksen toivossa

Idaholainen David Rush pääsee huimalla ilmapallo tempuillaan Guinnessin ennätystenkirjaan 13.7.2020. 

Rush nimittäin onnistuu pitämään kolmea ilmapalloa ilmassa yhteensä 1 tunnin 12 minuuttia ja 50 sekuntia. Eikä tämä todellakaan edes ole David Rushin ensimmäinen Guinnessin ennätys, sillä hän on ehtinyt rikkoa jo 150 Guinnessin ennätystä mainostaakseen Stem -koulutusta. 

Rush kertoo myös jo kerran aiemmin onnistuneensa kumoamaan edellisen ennätyksen pallojen ilmassa pidossa, mutta koska se ei ollut virallinen yritys niin sitä ei hyväksytty. Joten ei kun uutta yritystä tulille! 

Pallojen ilmassa pitoon Rush hyödynsi tyhjää kuntosalia, jossa hän onnistui pitämään palloja ilmassa jaloillaan, käsillään ja päällään ennätykselliset 1 tuntia, 12 minuuttia ja 50 sekuntia. Tämä taidokas temppuilu kumosi edellisen ennätyksen, joka oli 39 minuuttia ja 49 sekuntia. 

Kaikella sitä voikin saada nimensä ennätysten kirjaan. Mysteeriksi jää ovatko muutkin David Rushin Guinessin ennätykset yhtä upeita kuin edellä mainittu?

Karhun yllätysvisiitti

Christian Pondella sai ikimuistoisen vierailijan 10.7.2020, kun karhu päätti repiä hyttysverkon ikkunasta ja kurkistella sisään. Sisälle saakka tämä söpö nallekarhu ei kuitenkaan tullut…onneksi.

Christian Pondella kertoo, että hän oli kotona, kun karhu oli yhtäkkiä työntänyt naamansa ikkunasta, revittyään ensin hyttysverkon pois. Karhu mietiskeli pienen hetken, että pääsisikö hyppäämään ikkunasta sisään, mutta päätyi vain kurkistelemaan sisälle. 

Tämä ei kuitenkaan ollut ensimmäinen kerta, kun karhut ovat kyläilleet Pondellan perheen kotona.  Noin viikkoa aiemmin luultavasti samainen karhu oli tullut taloon sisälle, mutta lähtenyt karkuun, kun Pondellan vaimo oli nähnyt karhun, säikähtänyt ja kiljunut. Kukapa meistä ei säikähtäisi, kun yhtäkkiä ikkunasta kurkistelee karhu. 

Aivan sama kuinka söpöjä nuo ihanat nallekarhut ovat, täytyy kuitenkin muistaa, etteivät ne todellakaan ole mitään lemmikkejä. Tästä syystä onkin hyvä olla varuillaan, jos karhu tulee vastaan vaikkapa lenkkipolulla. 

 

Nyt Pondellan perhe on kuitenkin ottanut yhteyttä paikalliseen karhueksperttiin siinä toivossa, ettei tämä samainen karhu enää uudestaan tulisi kyläilemään. Toivotaan, että Pondellan perhe on nyt päässyt eroon karvaisesta kamustaan ja he saavat elellä rauhassa ilman karvaturrin vierailuja.

Osallistu keskusteluun