Lähde:Youtube


Läheltä piti tilanne moottoripyöräilijällä – oli saada kilokaupalla vesimeloneja niskaansa

Pelottava tilanne tallentui omalle kameralle.

Liikenteessä on syytä olla aina valppaana ja tietoinen siitä, mitä ympärillä tapahtuu. Koskaan ei nimittäin voi tietää, mitä seuraavien mutkien tai sekuntien aikana tulee tapahtumaan.

Tämän pääsi todistamaan moottoripyöräilijä Taiwanissa, kun hän ajoi pitkin vuoristotietä. Mutkan takana vastaantulevien kaistalla ajaa kuorma-auto, joka on lastattu mitä ilmeisimmin hieman liian täyteen vesimeloneja.


Fysiikan laita ottavat tilanteen haltuun, eivätkä melonit pysy kuorma-auton lavalla, vaan osa niistä lentää vastaantulevien kaistalle, jota pitkin tilannetta kuvannut moottoripyöräilijä ajoi.

Ennalta odottamattomassa tilanteessa oli kaikki mahdollisuudet suurempaan onnettomuuteen, mutta ilmeisesti henkilövahingoilta vältyttiin. Moottoripyöräilijä päättää ajaa tiensivuun ja samalla hän myös huitoo vastaantuleville moottoripyöräilijöille merkiksi, että tiellä odottaa esteitä eli tässä tapauksessa vesimeloneja.

Onnettomuudessa oli myös hivenen onneakin matkassa, sillä mikäli moottoripyöräilijä olisi ollut edempänä, hän olisi saanut monien kilojen edestä kovalla vauhdilla vesimeloneja niskaansa.

Katso video pelottavasta tilanteesta alta:

Osallistu keskusteluun