Lähde:Youtube


Koira palasi omistajiensa luo 10 vuoden jälkeen! Ihana tarina!

On kuultu monia tarinoita lemmikkieläimistä, jotka katoavat ja löytävät tiensä takaisin omistajillensa luokse. Mutta tämän tarina mustasta labradorinnotaja Abbystä on jotain ainutlaatuista ja kaunista.

10 vuotta sitten Abbyn omistaja Debra Suierveld yhdessä lapsensa kanssa leikkii 1-vuotiaan koiranpennun kanssa kotona takapihalla Pennsylvanian Apollossa Yhdysvalloissa. Jossain vaiheessa koira juoksi pois, ja vaikka perhe etsi kaikkialta, koiraa ei löytynyt. Etsittyään jonkin aikaa, sydänsuruinen perhe julisti Abbyn kuolleeksi.

Mutta tämä ei ollut tarinan loppu. Kymmenen vuotta myöhemmin Abby kävi talon kuistilla 8 mailin päässä omistajan talosta. Abby vietiin eläinsuojaan, jossa koira tunnistettiin sen mikrosirun tietojen perusteella, jonka Suiervelds oli laitanut Abbyyn sen ollessa vasta pieni pentu.

- ILMOITUS -


Debra yllättyi todella kuultuaan, että hänen koiransa on turvassa, ja että hän voi tulla hakemaan sen kotiin. Kukaan ei tiedä, missä Abby oli ollut viimeisen 10 vuotta, mutta nyt koira on turvassa oman perheensä luona!

Melkoisen uskomaton tarina, mutta olemme onnellisia, että Abby pääsi kotiin!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun