Lähde:Youtube


Kaksi pariskuntaa olivat pelaamassa korttia

Kaksi pariskuntaa olivat pelaamassa korttia. Jussi pudotti vahingossa joitain kortteja lattialle. Kun hän kumartui pöydän alle poimimaan niitä, hän huomasi, että Pekan vaimolla ei ollut ollenkaan alushousuja. Järkyttyneenä tästä Jussi löi päänsä pöytään ja nousi esiin naama punaisena.

Myöhemmin Jussi meni keittiöön hakemaan hieman virvokkeita. Pekan vaimo seurasi häntä ja kysyi, ”Näitkö sinä siellä alhaalla mitään, mistä sinä pidit?” Jussi myönsi, että kyllä hän näki. Nainen sanoi, ”Sinä voit saada sen, mutta se maksaa sinulle 200 euroa.” Minuutin tai parin päästä Jussi antoi ymmärtää olevansa kiinnostunut. Nainen kertoi hänelle, että siitä lähtien Pekka työskentelisi Perjantai-iltapäivisin, mutta Jussi ei, Jussin pitäisi tulla heidän talolleen kello 14 Perjantaina.

Perjantai tuli ja Jussi meni heidän taloon kello 14. Maksettuaan naiselle 200 euroa, he menivät makuuhuoneeseen rakastelemaan ja sitten Jussi lähti.


Pekka tuli kotiin suunnilleen kello 6 ja kysyi vaimoltaan, ”Kävikö Jussi tänä iltapäivänä?” Vastahakoisesti hän vastasi, ”Kyllä hän piipahti täällä muutaman minuutin.” Seuraavaksi Pekka kysyi, ”Antoiko Jussi sinulle 200 euroa?” Vaimo ajatteli, ”Voi ei, hän tietää!” Viimein hän sanoi, ”Kyllä hän antoi minulle 200 euroa.”

”Hyvä,” Pekka sanoi. ”Jussi tuli toimistoon tänä aamuna ja lainasi 200 euroa minulta ja sanoi, että hän pysähtyy meidän talolla matkalla kotiin ja maksaa minulle takaisin.”

Osallistu keskusteluun