Lähde:Youtube

LÄHDEUnilad

Kaksi nunnaa varastivat luostarilta 500 000 dollaria – pelasivat kasinoilla!

Nunnien elämä eroaa paljon meidän tavallisten ihmisten elämästä. Nunnat vannovat monia asioita valoissaan, joista yksi on se, että he eivät saa omistaa mitään omaa. Nunnat saavat kaiken tarvitsemansa luostarin puolesta. Nämä kaksi nunnaa kuitenkin päättivät ottaa hieman extraa omin luvin. 

Sisko Mary Margaret Kreuper ja Sisko Lana Chan ovat parhaat ystävykset, jotka asuivat Etelä-Kalifornian Katolisessa Kirkossa. He kuitenkin jäivät hiljattain kiinni yli puolen miljoonan dollarin varastamisesta. Kaverukset olivat varastaneet rahaa kirkolta ja luostarilta yli 10 vuoden ajan ja käyttäneet varastamansa rahat Vegasissa ja muualla pelaamiseen.


Luostarilla ei ollut ollut tästä aavistustakaan. He kuitenkin alkoivat tutkia asiaa, jolloin selvisi, että kaverukset olivat varastaneet oppilaiden maksamista rahoista ja lahjoituksista suuria summia. Siskot eivät joutuneet vastuuseen teostaan, mutta heidät lähetettiin eri luostareihin. Molemmat nunnat sanoivat katuneensa tekojaan, joten syytettä ei nostettu.

Näillä mummoilla on mennyt kyllä lujaa jo vuosikausia! Mitä mieltä sinä olet tällaisesta käytöksestä?

Osallistu keskusteluun