Lähde:Youtube


Japanilainen hotelli antaa dinosaurusten palvella sinua – melkoinen kokemus!

Japani on monella tavalla aikaansa edellä ja etenkin teknologiassa japanilaisia ei voita kukaan. Sekunnin tarkkuudella kulkevat luotijunat ovat yksi hienoimmista japanilaisista keksinnöistä. Tällä kertaa tapaamme teknologiaa jopa hotellin respassa. 

Hotellissa yöpyminen on mukavaa. Monet majoittuvat hotellissa matkaillessaan, ja tällä kertaa itä-Tokioon matkustavat kokevat erittäin mielenkiintoisen yllätyksen. Nimittäin tässä Jurassic Park teemaisessa hotellissa sinua tervehtivät dinosaurukset respassa.


Kun dinot tunnistavat ihmisen liikkeet, he tervehtivät sinua toivottamalla sinut tervetulleeksi. Sitten vieraat kirjautuvat hotelliin tablettien avulla. Dinot osaavat puhua neljää eri kieltä, nimittäin englantia, japania, koreaa ja kiinaa. Hotelli on osa Henn na -ketjua, joka tarkoittaa ”outoa”. Hotellin sanotaan olevan maailman ensimmäinen hotelli, joka palvelee vieraitaan robottien voimin.

Hotellin johtajan mukaan jotkut ihmiset tuntevat olonsa silti edelleen epävarmaksi dinojen hoitaessa respaa, mutta hän ei osaa sanoa siihen syytä. Eihän se nyt ole ihme, jos dinot vähän hermostuttavat itse kutakin.

Mitä sinä olet mieltä tästä?

Osallistu keskusteluun