Lähde:Youtube


Hän valmistautuu olemaan ensimmäinen ihminen Marsissa – ja hän on vain 17-vuotias!

Melkein jokaisen pienen lapsen unelmana on vierailla avaruudessa. Astronautin ammatti on monien lapsien päiväunissa, mutta vain hyvin harvat ihmiset pääsevät käymään avaruudessa elämänsä aikana. Se on paitsi vaarallista, mutta siihen tarvitaan myös hyvin pitkä treeni ja hyvät kieli-, matikka- ja fysiikantaidot.

Monet nuoret jopa aloittavat astronauttikoulutuksen, mutta harvat ovat siltikään niin hyviä, että he pääsisivät avaruuteen. Alyssa Carson, Yhdysvaltojen Louisianasta kotoisin oleva nainen kuitenkin päätti jo 3-vuotiaana, että hän haluaa päästä avaruuteen. Siitä asti Alyssa on tehnyt kaikkensa päästäkseen avaruuteen.


Alyssa on ensimmäinen ihminen, joka on käynyt kaikilla kolmella NASAn avaruusleirillä. Hän on jopa käynyt kaikissa 14 NASA:n vierailukeskuksessa. Ja nuoresta iästään huolimatta hän on jo aloittanut NASA:n astronauttikoulutuksen. Hänen tavoitteenaan on olla ensimmäinen ihminen Marsissa vuonna 2033, jolloin on tarkoituksena aloittaa yhteyskunnan perustaminen Marsiin, joka tulevaisuudessa pelastaisi ihmiskunnan.

Alyssa jopa opiskelee kaikkia kouluaineitaan neljällä kielellä. Melkoisen upea veto tältä nuorelta naiselta!

Osallistu keskusteluun