Aika on ainoa asia maailmassa, jota et voi saada lisää. Sitä et saa takaisin, jos käytit sen huonosti. Aika on pelottava asia, ja sitä tulisi jokaisen kunnioittaa, sillä aika kuluu nopeasti, kun on hauskaa, ja hitaasti, kun on tylsää. Tämä taidokas taiteilija uppoutui aikaa käsittelevään taiteeseen, ja tämä on lopputulos.

Hän sanoo taiteestaan näin: ”Uppouduin uudentyyppiseen taiteeseen jo vuosia sitten. Se voitti minut heti, kun tutustuin siihen. Se on erittäin outo taiteen tyyli, joka on täynnä odottamattomia ratkaisuja ja keksintöjä, ja se sopii yhteen sanaan ”Steampunk”. Käytän monipuolisimpia materiaaleja, jotka alkavat tavaroista, antiikkureista ja päättyy roskaan, joka on hyödytön. Minulle on ilo voidessani auttaa muuttamaan esine, joka heitettiin pois ja on hyödytön, antaen sille tilaisuuden esiintyä uudessa muodossa, ikään kuin jatkoin olemassaoloa jo taiteellisessa ilmeessä.”


Hän esittelee teoksiaan ja mainostaa niitä netissä, ja toivoo, että ne tuottavat iloa kaikille, jotka katselevat niitä. Ja täytyy sanoa, että nämä yksityiskohtaiset teokset ovat erittäin upeita!

Katso kuvasarja alta ja jaa kavereille!

1. Yksityiskohtainen mursu.


Hän tekee taidetta roskasta – uskomattomia luomuksia!

Christa -

Osallistu keskusteluun