Lähde:Youtube


Hän oli oikeassa paikassa oikeaan aikaan – valokuvat ovat täydellisiä!

Valokuvaus on taitolaji. Kauniiden kuvien ottamiseen tarvitaan muutakin kuin kalliit kuvausvälineet, nimittäin hyvän valokuvaajan tulee ymmärtää ajoituksesta, valosta ja jopa luonnon käyttäytymisestä. 

Tämä valokuvaaja oli todellakin oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Lokakuun neljäs päivä viime vuoden puolella tämv valokuvaaja seurueineen matkusti Centre D’Attelage Équin-Stariin, jossa hän näki mitä kauneimman näyn. Laitumella oleskeleva KWPN hevonen ja sen ankkaseurue pääsivät kuvausmalleiksi.


Kun puhutaan ajoituksesta, valosta ja luonnon käyttäytymisestä, tässä kaikki kolme ovat yhdistyneet täydellisiksi valokuviksi. Valokuvaaja odotti aamuseitsemään, jolloin kuuma päivän jälkeen aikaisin aamulla hiipivä kylmyys nostatti hieman sumua ja uskaa lähellä olevasta lammikosta. Tämä usva loi mitä kauneimman lavastuksen valokuvaukselle. Alla olevat kuvat ovat mitä täydellisimpiä.

Kuvista näet kuvia ankoista, hevosesta ja näistä kahdesta yhdessä. Valokuvat ovat suorastaan taianomaisia. Voisi luulla, että nämä kuvat ovat photoshopattuja, mutta niin ei tosiaankaan ole. Tähän tarvittiin taitoa ja onnea, sekä tietysti hyvät valokuvausmallit. Olisiko sinusta tähän?

Osallistu keskusteluun