Lähde:Youtube

LÄHDEUPI

Eläintarha sai syytteen – vei karhun ulos jäätelölle

Tämä taitaa olla se kuuluisa normipäivä?

Joku on joskus väittänyt, että maailma on suuri ja kummallinen paikka. Kuka ikinä näin on sanonutkaan, on hän ollut sanomisissaan täysin oikeassa.

Väitteelle on saatu jälleen yksi uusi todiste, kun Kanadassa sijaitsevasta eläintarhasta kajahtaa kummallisia uutisia. Innisfailissa sijaitsevan eläintarha Discovery Wildlife Parkin työntekijät päättivät tehdä eläintarhan karhun kanssa erikoisen tempauksen, joka toi syytteen eläintarhalle.

Työntekijät nimittäin päättivät ottaa karhun mukaansa ja lähteä sen kanssa jäätelölle ilman, että he ilmoittivat asiasta viranomaisille. Tässä vaiheessa ei voi olla miettimättä sitä, että olisiko teko ollut jotenkin sallittu, jos siitä olisi ilmoitettu viranomaisille?

- ILMOITUS -


Asian tutkimuksissa selvisi myös, että karhua oli viety vuonna 2017 joka yö erään työntekijän kotiin, jossa sitä oli syötetty pulloruokinnalla. Ruokintareissun yhteydessä he päättivät ajaa Dairy Queenin ajokaistan kautta, jossa karhu pääsi nauttimaan jäätelöä.

Alta voit katsoa videon, jossa karhu nautiskelee jäätelöä. Ainakaan hän ei näytä olevan tilanteessa kovinkaan pahoillaan.

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun