Lähde:Youtube


7 akrobaattista esitystä, jotka saavat leukasi loksahtamaan!

Akrobatia ja voimistelu ovat melkoisen vaikeita urheilulajeja, joiden opetteluun tarvitaan vuosia ja vuosia. Ammattilaiset harjoittelevat monta kertaa viikossa ja monen vuoden, joskus jopa vuosikymmenen ajan tullakseen erittäin hyväksi. Tällä alla olevalla upealla videolla näemme 7 uskomatonta voimisteluesitystä, jotka saavat takuulla leuat loksahtamaan!

America’s Got Talentissa ja muiden maiden versioissa nähdään vuosi toisensa jälkeen yhä upeampia esityksiä. Näissä ohjelmissa saa esittää omia taitojaan aina tanssista laulamiseen, komediaan ja jopa voimisteluun. Tämä video on todiste siitä, että ihmiskeho pystyy todellakin mitä kummallisimpiin asioihin.


Videolla näemme heti alkuun miesryhmän, joka voimistelee trampoliinien ja tankojen avulla. Näemme myös kaksoset, jotka esittävät mielettömän notkeudentäyteisen esityksen. Seuraavaksi näemme kuuluisan Sofie Dossin, joka osaa ampua nuolia varpaillaan samalla, kun hänen kehonsa on kaikenlaisina solmuina. Myös neljä muuta esitystä saavat sekä tuomarit että koko yleisön nousemaan seisaalleen ja antamaan melkoiset applodit.

Katso uskomattoman taitavat voimistelijat alla olevalta videolta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun