Lähde:Youtube


128 000 dominopalikkaa kaatuvat – tyydyttävää katseltavaa!

Monet ovat jo vuosien varrella yrittäneet rikkoa dominopalikoiden ennätyksiä toinen toisensa perään. Dominopalikoilla on hauska suunnitella erilaisia kuvioita, sillä se vaatii keskittymistä, kärsivällisyyttä ja taitoa. Tällä hetkellä tämän dominoradan rakentaneet tosin pitävät hallussaan maailmanennätystä.

Muutaman tuhannen dominopalikan laittaminen riviin vie jo hyvin kauan aikaa olettaen, että ne eivät kaadu missään välissä. Mutta kauanko menee 128 000 dominopalikan laittamisessa pystyyn? Suurenkin ryhmän voimin siihen vierähtänee viikkoja.

Tällä alla olevalla videolla näemme erittäin hienon dominoradan. Tässä radassa ei ole pelkästään tasaiselle laitettuja dominoita jonossa, vaan dominoista on tehty lippuja, muotokuvia, seinämä ja jopa Colosseum sekä pyramideja. Kun dominot alkavat kaatua, emme voi ottaa katsettamme irti tästä, vaan katsomme koko 7 minuutin ajan, kun dominot kaatuvat järjestelmällisesti toinen toisensa jälkeen rikkoen jokaisen rakennelman.

- ILMOITUS -


Voisimme kuvitella, että tähän jos johonkin on tarvittu todellista kärsivällisyyttä ja kekseliäisyyttä! Montahan kertaa dominorivit kaatuivat rakentamisen aikana?

Katso hyvin tyydyttävä video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun