Oman kodin omaaville tai vuokraaville kodin sisustaminen ja sen tekeminen kodikkaaksi on yksi mukavimpia asioita. Se on aikaa ja rahaa vievää, mutta taatusti sen arvoista. 

Ovimatoilla on yksi kodin tärkeimmistä tarkoituksista: pitää lika ulkopuolella ja toivottaa vieraat tervetulleiksi jo ennen, kuin he astuvat ovesta sisälle. Tässä kuvasarjassa näemme mitä mielenkiintoisimpia ovimattoja, jotka eivät aina edes toivota ketään tervetulleeksi, vaan lähinnä antavat täysin vastakohtaisen toivotuksen.


Jos olet syntynyt ennen 2000-lukua, muistat varmaan, että vieraat otettiin aina vastaan pullan ja kahvin kera. Vieraita suorastaan odotettiin. Mutta nyt 2000-luvun aikana puhelimien ja somen ottaessa vallan, facet-to-face kohtaaminen ihmisten kanssa on vähentynyt ja ihmisistä on tullut epäsosiaalisia. Jos tänä päivänä vieras kolkuttaa ovelle soittamatta ensin, niin sen sijaan, että vieras kutsuttaisiin sisälle, niin piiloudutaankin sohvan taakse ritsan kanssa.

Jos kuulut tähän kastiin, niin nämä matot ovat kuin sinulle tehtyjä! Katso hauskat matot alla olevasta kuvasarjasta ja tilaa itsellesikin kustomoitu matto.

#1.


7 hauskaa ovimattoa, jotka haluat kotiisi heti paikalla!

Christa -

Osallistu keskusteluun