Lähde:Youtube


Nainen elää pelkällä roskaruoalla

Jokainen on varmasti joskus tuskaillut kuinka olisi mukavampaa vain syödä roskaruokaa ja pysyä hyvässä kunnossa. Rasvaiset ja epäterveelliset ruoat ovat monelle salainen pahe silloin kun terveellinen ruoka ei tahdo maistua.

On kuitenkin olemassa nainen, joka on syönyt viimeiset 26 vuotta pelkästään samaa ruokaa eläen ehkä joidenkin unelmaa. Hän nimittäin syö joka ikinen päivä vain ja ainoastaan ranskalaisia.

Amber kertoo videolla ettei suostu syömään mitään muuta ruokaa, kuin ranskalaisia. Hän syö ranskalaisia kaikilla aterioillaan ja uppopaistaa ne itse kotonaan pakasteranskalaisista. Valitettavasti myös Amberin seitsemänvuotias tytär on omaksunut äitinsä ehkä jopa vaarallisen tavan, eikä myöskään syö mitään muuta kuin ranskalaisia. Amber ei ole opettanut tytärtään syömään terveellisesti ja monipuolisesti.

- ILMOITUS -


Amber kertoo, että aloitti ranskalaisten syömisen jo erittäin varhaisena pikkulapsena yksinkertaisesti vain lopettamalla muun syömisen. Hänen äitinsä halusi pitää lapsen ruuassa, joten taipui tarjoamaan Amberille vain ranskalaisia.

Videolla tutustutaan Amberin prosessiin, jossa hän opettelee syömään ihan oikeaa ruokaa ja terveellisesti. Prosessi ei ole helppo ja yksinkertainen, vaan se vaatii todella paljon. Ravintoterapeutit uskovat, että kysessä on jokin psykologinen ongelma, sillä muut ruuat aiheuttavat Amberille kakomisreakton. Katso video!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun