Lähde:Youtube


500 vinkkiä kesään!

Kesäloma tuottaa monille nuorille hyvää mieltä ja positiivista energiaa, kun ei ole pakko opiskella vaan voi olla rauhassa hetken verran. Kesä on monille se aika, jolloin pystyy vihdoinkin toteuttaa koko pitkän talven aikana kertyneitä suunnitelmia ja saada taas aurinkoa, jota ei ole koko talven aikana paljoa näkynyt. Monilla on suuret suunnitelmat kesälle, mutta mitäs jos ei ole suunnitelmia?

Summerin Youtube-kanavalla on paljon lapsille ja etenkin nuorille suunnattuja videoita. Summerilla on nuoria juontajia, jotka vetoavat samanikäiseen yleisöön hyvin. He tekevät videoita nuorille ajankohtaisista aiheista ja myös niistä aiheista, joita on eniten pyydetty. 

Tässä on erään Summerin juontajan tekemä video kesävinkeistä. Hän lupaa videolla 500 vinkkiä kesään, mutta todellisuudessa niitä ei ole ihan niinkään montaa. Videossa tulee kuitenkin ilmi eräs tärkeä pointti, joka on se, että kesän pitäisi olla aikaa josta nauttii, eikä aikaa jota suunnitellaan ja stressataan jo etukäteen. Jokaisen oma kesä on ainutlaatuinen ja siitä tulisi yrittää nauttia sen hetken mukaan, mikä on meneillään.

- ILMOITUS -


Katso siis Tumen 500 vinkkiä kesään!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun