Lähde:Youtube


11 erilaista opiskelijatyyppiä kokeessa. Kuka sinä näistä olet?

Me kaikki varmastikin muistamme peruskoulu tai jatkokoulutusajoiltamme sen tuskan, kun piti tehdä jokin koe. Kokeet ovat monille meistä stressaava aihe, etenkin silloin, kun niihin pitää valmistautua todella hyvin ja varhain. Olemme kuitenkin kaikki erilaisia niin ihmisinä kuin opiskelijoinakin, joten käyttäydymme moisissa tilanteissa myös hyvinkin eri tavoin. Tässä on 11 erilaista opiskelijatyyppiä koetilanteessa, oletko sinä joku näistä?

Ensimmäinen tyyppi on ylisuoriutuja, joka harjoittelee kokeeseen todella paljon ja kirjoittaa kokeessa monta konseptillista tekstiä. He ovat todella fiksuja ja ahkeria!

Toisena vuorossa on opiskelija, joka valmistautuu kaikin voimin etsimään sellaisen vierustoverin kokeeseen, joka mahdollisesti antaisi hänen luntata oikeat koevastaukset.

- ILMOITUS -


Kolmas tyyppi on ehkä ainakin kerran meille kaikille tullut tutuksi, eli opiskelija, joka saapuu kokeeseen huonosti valmistautuneena ja joutuu lainaamaan kynää tai kumia tai muuta tarvittavaa materiaalia kokeeseen.

Katso videolta lisää erilaisia opiskelijatyyppejä! Kuka sinä olet näistä tyypeistä? Otathan videon puhtaasti huumorilla, ja nauti!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun