Lähde:Youtube


Millaista on olla pitkä? Nämä ongelmat pitkät ihmiset tunnistavat!

Jokainen meistä on erilainen ja meillä on paljon erilaisia ominaisuuksia, joihin emme välttämättä ole voineet vaikuttaa kasvaessamme aikuisiksi. Jokainen vartalotyyppi on täysin okei, eikä kenenkään tarvitsisi muuttua vain yhteiskunnan asettamien vaihtoehtojen mukaan. On kuitenkin ominaisuuksia, joista monet ihmiset tykkäävät huomauttaa toisille. Yksi näistä ominaisuuksista on nimittäin pituus. Tästä asiasta monet varmasti kuulevat kommenttia, jos on erityisen lyhyt tai pitkä. Mutta millaisia kommentteja pitkät ihmiset saavat? Tässä hassu video!

Suomalainen tubettaja Roni Back teki hauskan koosteen kaikista niistä erilaisista kommenteista, joita hän on saanut kuulla pituutensa takia. Hän on yli 190 senttimetriä pitkä, eli todella paljon keskivertoa pidempi. Hän myös listaa suurimman osan niistä ongelmista, joita pitkänä joutuu kokemaan.

Hän kertoo mm. hankaluudesta löytää sopivan kokoisia vaatteita pitkälle vartalotyypille sekä jotkut suihkut ovat liian matalalla niin pitkille ihmisille. Samoin heidän myös oletetaan olevan hyvä pelaamaan koripalloa ja usein kysytään ‘’ miten sinusta tuli noin pitkä?’’.

- ILMOITUS -


Annetaan kaikkien kukkien kukkia ja ollaan ylpeitä kehoistamme! 

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun