Lähde:Youtube


Voicessa nähtiin uskomaton ABBA:n kappaleen tulkinta – tuomarit kääntyivät ympäri sekunneissa!

Jokainen on takuulla tullut jo jossain määrin tutuksi kuuluisan ABBA:n kappaleiden kanssa. Tämän ruotsalaisyhtyeen kappaleista on jopa tehty musikaali Mamma Mia!, joka sai uskomattoman hyviä arvosteluja. Nyt heidän eräs kappaleensa nousee taas pinnalle.

Voice on ohjelma, jossa tuomarit kuuntelevat laulajia ensimmäistä kertaa selät heihin päin käännettynä. Jos he pitävät laulajasta, he kääntyvät tuoleillaan ympäri. Tällä kertaa Voice of Hollannissa nähtiin melkoinen suoritus. Olemme nähneet upeita kappalevalintoja aikaisemminkin, mutta tämä sähkökitaraa soittava mies vei voiton kaikista tähän mennessä.

Baggio nimittäin teki uskomattoman hienon coverin ABBA:n kappaleesta “Does your mother know?”. Tuomarit kuuntelivat kappaletta muutaman sekunnin, tunnistavat sen ABBA:ksi ja heti, kun mies avasi suunsa, kaikki tuomarit kääntyivät ympäri. Sanne jopa innostui niin paljon, että hän nousi tuolilleen seisomaan.

- ILMOITUS -


Täytyy myöntää, että melkoisen hieno kappale ja esitys! Mitä mieltä sinä olet? Toimitus ainakin tuuletti Sannen mukana täysillä.

Katso upea video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun