Lähde:Youtube


Voi elämän kevät! Auton takarengas korvattu huonekalujen siirtoalustalla!

Hätä keinot keksii, vai miten se meni? Joskus hädän iskiessä meidän täytyy käyttää mielikuvitustamme, ja tässä tilanteessa sitä on käytetty mitä mielenkiintoisimmalla, joskin vaarallisella, tavalla!

Yhdysvaltojen Kentuckyn osavaltiossa kuvattiin mitä mielenkiintoisin tilanne. Autosta puuttui takarengas, ja se oli korvattu huonekalujen siirtämiseen tarkoitetulla lavalla. Pikevillessä kuvattu video on mitä uskomattomin. Video kuvattiin autosta, jonka ohi tämä mielenkiintoinen yhdistelmä ajoi.


Nicholas Carrilo kuvasi videon autonsa ikkunasta. Auto ajoi hitaasti ohi ja alusta näytti pysyvän hyvin matkassa. Tämä ratkaisu ei tosiaan ole se turvallisin, eikä varmaan lainkaan poliisinkaan hyväksymä, ja tässä saattaa helposti käydä hullusti. Onnettomuuden varalta onkin hyvä, että tätä kyseistä autoa seurasi ambulanssi.

Facebookissa julkaistiin sittemmin kuva samasta autosta ja sitä seuranneesta ambulanssista parkkeerattuna samalle pihalle. Hyvä siis, ettei auton kuljettajalla ollut aikomusta tehdä pitkää matkaa tällä härvelillä. Tätä ei siis suositella kotona kokeiltavaksi, vaikka toimiva ratkaisu se tässä tilanteessa olikin.

Onko sinulle tapahtunut vastaavanlaista? Katso video alta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun