Lähde:Youtube


Vauva kuulee linnunlaulua ensimmäistä kertaa – katso suloinen reaktio!

Vauvat ihmettelevät maailmaa ja oppivat uutta joka päivä. Lasten ihmetys on suloista ja heidän kommelluksensa saavat meidät useinkin nauramaan. Lapsille pienimmätkin asiat voivat olla todella kummallisia ja hauskoja. 

Jopa niinkin pieni asia, kuin lintujen laulu, voi olla pienelle lapselle hyvin kummallista ja ihmeellistä. Tällä alla olevalla videolla tapamme 5 kuukautta vanhan vauvan nimeltään Alice. Alice asuu vanhempiensa kanssa Englannissa, ja huhtikuun 8. päivä kuuli linnunlaulua ensimmäistä kertaa.


Videolla näemme Alicen ihmetyksen moiseen sirpitykseen. Alice kääntelee päätään edes takaisin ja katselee ympärilleen kirjaimellisesi huuli pyöreänä, ihmetellen, mistä moinen ääni oikein kuuluu. Lapselta pääsee muutama jokellusäänikin siinä sivussa ja ihmetyksen joukossa. Lapsi jatkaa päänsä kääntelyä keskeytyksettä, kuunnellen lintujen kaunista sirkutusta. Alice ei kuitenkaan millään ymmärrä, mistä moinen kaunis ääni oikein on lähtöisin. Alicen vanhemmatkin seuraavat tyttärensä touhuja hyvillään ja silloin tällöin nauraen.

Tämä video on mitä hellyyttävintä katseltavaa!

Katso video alta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun