Lähde:Youtube


Tämä tanskandoggi murjottaa, jos se ei saa aamuhalia – uskomaton jättiläinen!

Koirat ovat parhaita ystäviämme, se on todistettu hyvin moneen kertaan monella eri tavalla. Tällä kertaa tapaamme suuren tanskandogin nimeltän Kernel, joka on koostaan huolimatta sylikoira. Ja hyvin suloinen sellainen!

Jos olet koskaan nähnyt tanskandogia niin tiedät, että ne eivät ole aivan sylikoiria kuitenkaan. Tämä koira kuitenkin on niin piloille hemmoteltu, että se haluaa joka aamu halauksen omistajaltaan. Jos se ei saa halia, niin se murjottaa. Tällä alla olevalla videolla näemme ensi alkuun Kernelin murjoitusnaaman. Ja se saa meidät nauramaan!

Videolla nähdään myös, kuinka suloinen Kernel levittää onnellisuutta minne se ikinä meneekin. Se vierailee jopa pienen tytön luona lastensairaalassa aina silloin tällöin. Tämä vaahtosammuttimen kokoinen tyttö kävelyttää jättimäistä koiraa ympäri sairaalaa hyvin tottunein ottein.

- ILMOITUS -


Olemme hyvin iloisia siitä, että Kernel pääsee levittämään iloa ja onnellisuutta perheensä ulkopuolellekin! Koostaan huolimatta se näyttää olevan melkoisen lässy kaveri.

Katso ihana video Kernelistä alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun