Lähde:Youtube


Tältä näyttää maailman vanhin ravintola – katso video!

Guinnessin Maailmanennätysten -kirja on täynnä hyvin paljon erilaisia mielenkiintoisia ennätyksiä. Yksi mielenkiintoisimmista on maailman vanhimman ravintolan tittelin saanut espanjalainen ravintola, joka on ollut pystyssä jo melkein 300 vuotta.

Kukapa ei haluaisi sanoa ruokailleensa maailman vanhimmassa ravintolassa? Tämä espanjalainen ravintola vetää puoleensa turisteja maailman joka kolkasta. Ihmiset ihastuvat heti sen romanttiseen sisustukseen ja ruoka on sitäkin upeampaa.


Tämä Madridissa sijaitseva ravintola pykättiin pystyyn jo vuonna 1725. Ravintolassa valmistetaan ruokaa edelleen perinteisellä espanjalaisella ohjeella ja kaikki ruoka valmistetaan 300 vuotta vanhassa puu-uunissa. Melkoisen hulppeaa! Tämän lisäksi ravintolan viinikellari on niin vanha, että osa viineistä on jo museokamaa. Päästäkseen maailmanennätyskirjaan, ravintolan tuli todistaa, että he ovat olleet pystyssä samassa paikassa, samalla nimellä ja jatkuvasti koko 300 vuotisen historian ajan.

Ravintolassa ovat ruokailleet monet julkimot, kuten jopa Ernest Hemingway! Tämän ravintolan pystyyn pykääjällä oli voittamaton sijainti ja bisnesidea. Kuinka moni muu yritys on ollut edes lähellekään yhtä kauan olemassa? Wow!

Katso video alta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun