Lähde:Youtube


Tältä näyttää joulupukin kylä ja hänen poronsa! Hauskaa joulua!

Joulu on täällä! Joulua odottavat lähes kaikki erittäin innokkaasti, sillä tarkoittaahan joulu paitsi rentoutumisen aikaa ilman koulua ja töitä, mutta lisäksi hyvää ruokaa, suklaata, joulujuomia ja lahjoja – joulupukin tuomana tietysti. 

Joulupukki on kaikille tuttu veikko ympäri maailmaa, mutta kuinka moni on käynyt joulupukin omalla pajalla? Vaikka joulupukki tunnetaan maailmalla, monet eivät tiedä, että joulupukki asuu Suomen Rovaniemellä Lapissa.


Jos olet nähnyt oikean joulupukin Rovaniemellä omalla pajallaan, kuulut niihin harvoihin onnekkaisiin. Joulupukin pajalla on kirjeitä lapsilta ympäri maailmaa, tonttuja, jotka nakuttelevat lahjoja maailman lapsille, sekä tietysti joulupukin poroja aitauksittain.

Tällä videolla joulupukki kertoo katsojille omista poroistaan ja siitä, miten tärkeitä ne ovat hänen työnsä kannalta. Tämä video on aivan ihanan värikäs ja piristävä, täynnä suomalaisuutta. Lunta on monta metriä ja porot ovat tyytyväisiä aitauksissaan. Ja joulupulin kuurapartaa nähdään tänään jokaisessa suomalaisessa kodissa – ja ympäri maailmaakin tietysti.

Katso piristävä video alta! Hyvää joulua joulupukilta ja toimitukselta!

Osallistu keskusteluun