Lähde:Youtube

LÄHDEBored Panda

Siskokset luulevat tavaratalon kassan olevan Maui ”Moana”-elokuvasta. Ihana video!

Miten olisit itse reagoinut, jos olisit lapsuudessasi nähnyt jonkun lempielokuvasi hahmon ihan oikeassa elämässä? Olisit varmasti innoissasi. Niin olivat nämä siskoksetkin, jotka oikean elämän Maui-hahmon Moanasta.

Moana on lastenelokuva, joka tuli teattereihin ei niin kauan sitten, ja lapset ovat olleet aivan innoissaan tästä elokuvasta. Nämä siskokset ovat etenkin innoissaan, sillä he ovat tavanneet oikean elämän hahmon elokuvasta: Mauin. Maui on demi-jumala, joka auttaa elokuvan päähahmoa, Moanaa, seikkailuissaan.


Tämä oikean elämän Maui on kassana Hawajin Costco -kaupassa. Nämä sisarukset etsivät äitinsä, Rella Rivieran, mukaan tätä oikean elämän Mauia joka kerta, kun he käyvät kyseisessä tavaratalossa. Will (tai Maui) todellakin näyttää tältä hahmolta ja hän tekeekin sivuhommanaan lasten juhlia, joissa hän esiintyy Mauina. Hän oli lisäksi Mauina eräässä Disneyn kohteessa. Lasten saapuessa tavarataloon, Will tekee reissusta heille aina ikimuistoisen! Kiitos Will! Tämän lapset muistavat varmasti vielä monen vuoden ajan.

Katso ihana video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun