Lähde:Youtube


Sankarikoira pelasti pienen peuravasan hukkumasta – katso mikä uskomaton uroteko!

Uskolliset koiramme ovat jo moneen kertaan osoittaneet olevansa mitä hyväsydämisimpiä otuksia koko planeetalla. Koirat avustavat ihmisiä monilla erilaisissa asioissa aina opastamisesta henkiseen tukeen ja jopa hengen pelastamiseen. Koirat auttavat tavallisia ihmisiä, poliiseja ja sotilaita joka päivä. Tämä koira päätti auttaa toista eläintä ihan omasta tahdostaan.

Tällä upealla alla olevalla videolla näemme kultaisennoutajan, joka teki melkoisen uroteon. Strom -niminen koira oli lenkillä omistajansa kanssa aamutuimaan, kun se huomasi meressä räpistelevän peuran vasan. Se hyppäsi varmana veteen ja ui peuran luo. Se tarttui peuraa niskasta kiinni ja ui rantaan. Storm jätti peuran kuivalle maalle ja jopa asettui makuulle sen viereen, tökkien sitä nenällään varmistaen, että sillä oli kaikki hyvin.


Stormin omistaja on hyvin ylpeä sen uroteosta, ja Strom pääsi ihan uutisiinkin hyvän tekonsa johdosta. Koirat todellakin ovat mitä hyväsydämisimpiä ja uskollisimpia otuksia, joita maa päällään kantaa.

Katso upea video alta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun